Ytterdörr Stockholm

RING OSS - 08-124 202 68

Ytterdörr

Vi har marknadens bredaste sortiment av ytterdörrar i Stockholm! Det innebär att vi har en rad olika serier, färger och utföranden att välja på. Här i en blå variant! Vilken färg väljer ni?

Är ni sugna på en ny ytterdörr i Stockholm? Vi har ytterdörrar för alla smaker! En dörr kanske inte ser ut att vara så mycket för världen, men vänta bara tills ni sett våra. En dörr kan rentav vara dötrist och långtråkig... och alldeles, alldeles underbar. Vi vet vad vi pratar om! Kontakta oss idag.

Ytterdörr i Stockholm

På utsidan kanske många ytterdörrar kan se likadana ut, men faktum är att de avgörande skillnaderna faktiskt finns inuti dörren. Vi har sysslat med tillverkning av dörrar sedan 1962, så vi vet vad vi pratar om. Därför kan ni känna er trygga med att köpa ytterdörr i Stockholm av oss!

Alla våra dörrar tillverkas i vår fabrik i Heby, norr om Sala, i Uppsala län. Med det sagt kan ni självklart köpa våra ytterdörrar i Uppsala också. Välkomna! 

I vårt ordinarie utbud av ytterdörrar i Stockholm tillhandahåller vi bland annat ytterdörrar, utan glas – som här. I tillägg finns en rad andra tillval! Ni väljer färg och storlek, helt själva.

Marknadens bredaste utbud

Vi har marknadens bredaste sortiment inom ytterdörr i Stockholm! Det innebär att vi har en rad olika serier att välja på och dessutom i flera standardmått för såväl hus och fritidshus som attefallshus, friggebodar och sommarstugor. Inom ytterdörr i Stockholm kan vi med andra ord erbjuda ytterdörrar i alla dess former, både vad gäller utförande och storlek. Skulle ni trots detta behöva en ytterdörr som inte finns med i vårt standardiserade sortiment kan vi självklart specialtillverka den till er!
Är ni istället på jakt efter en helt annan typ av dörr utöver vår ytterdörr i Stockholm är vi självklart villiga att göra allt vi kan för att kunna leverera även det. Vi tillverkar och säljer exempelvis både förrådsdörrar och garageportar i Stockholm.

Vi levererar din nya ytterdörr i Stockholm! Kontakta oss idag. 

I vårt ordinarie utbud tillhandahåller vi bland annat:

 • Ytterdörrar utan fönster (tät).
 • Ytterdörrar med fönster (glasad).
 • Pardörrar utan fönster (tät).
 • Pardörrar med fönster (glasad).

Vad gäller fönsterglas kan vi erbjuda:

 • Klarglas.
 • Frostat glas.
 • Katedralglas.

Vad sägs om en ytterdörr med klarglas eller kanske en ytterdörr med runt fönster? Ni bestämmer!

I vårt ordinarie utbud av ytterdörrar i Stockholm tillhandahåller vi bland annat ytterdörrar, med glas – som här. I tillägg finns även en rad andra tillval! Ni väljer nämligen färg och storlek, helt själva.

Färg och tillvalsalternativ

Vid köp av ytterdörr i Stockholm kan ni även välja att addera olika tillval, om så önskas. Med det sagt kan ni välja att få er dörr i precis den färg ni önskar. Vi erbjuder nämligen ytterdörrar i regnbågens alla färger. Vilken färg väljer ni?

Våra standardkulörer är: 

 • Vit NCS-S 0502Y
 • Grön NCS-S 5040-G20Y
 • Röd NCS-S 5040-R
 • Blå NCS-S 5040-R90B
 • Grå NCS-S 6500 N
 • Valfri kulör

Våra vitmålade dörrar med klarglas är normalt sett en lagervara. Vad gäller dörrar med tillval är det normalt 3-4 veckors leveranstid.

I vårt ordinarie utbud av ytterdörrar i Stockholm tillhandahåller vi även pardörrar eller närmare bestämt: parytterdörrar, som här!

Våra olika storlekar på ytterdörr

Dörrens mått bestäms av våra hel- och halvmoduler, där alla våra ytterdörrar kan kombineras med våra anslagsdörrar till en pardörr, så kallad 1,5 enhet. Vi tar gärna emot era frågor och funderingar om ni är osäkra eller rentav skulle vilja veta mer om vad vi kan göra för er.

Vi tillhandahåller ytterdörrar i storlekarna:

 • Bredd: 90 cm respektive 100 cm.
 • Höjd: 200 cm respektive 210 cm.

Vi tillhandahåller pardörrar i storlekarna:

 • Bredd: 130 cm, 140 cm samt 150 cm.
 • Höjd: 200 cm respektive 210 cm.

Kontakta oss när ni ska köpa ytterdörr i Stockholm! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och leverarar alltid högkvalitativa dörrar – till ett bra pris. Kom ihåg att vi även tillhandahåller andra typer av dörrar såsom förrådsdörr och garageport i Stockholm. Välkomna!

Källvikendörren AB


Källviken 113
744 91 Heby

08-124 202 68

[javascript protected email address]

556341-2583


Ytterdörr

Förrådsdörr


logo-image

Om Oss

På jakt efter en ny ytterdörr i Stockholm? Vi säljer och tillverkar ytterdörrar för alla smaker. Vi kan dessutom specialtillverka ytterdörrar på beställning efter era önskemål! Välkomna.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Källvikendörren AB

Org nr: 556341-2583
Källviken 113
744 91 Heby
Tel: 08-124 202 68

Hitta hit