Ytterdörr Stockholm

RING OSS - 08-124 202 68

Om oss

Dags att köpa ny ytterdörr i Stockholm? Då är ni i trygga händer! Vi tillverkar och säljer nämligen alla typer av ytterdörrar och dessutom, i regnbågens alla färger! Vilken färg väljer ni?

Välkommen till Källvikendörren AB! Är det dags för inköp av ny ytterdörr i Stockholm? Då finns vi här för er. Vi är nämligen specialiserade på just dörrar, med en lång och gedigen erfarenhet som talar för just detta. Inte nog med det, vi är dessutom ett familjeföretag med generationers kunskap och kompetens i bagaget. Faktum är att vår verksamhet har funnits sedan 1958. 

Planerar ni att köpa ytterdörr i Stockholm? Kontakta oss idag!

Ytterdörr i Stockholm

Är ni på jakt efter en ny ytterdörr i Stockholm? Då är ni i trygga händer! Vi tillverkar och säljer nämligen alla typer av ytterdörrar. Med det sagt tillhandahåller vi både ett välsorterat utbud med ytterdörrar i alla dess former och specialtillverkar även ytterdörrar på beställning! Vare sig det gäller specialmått eller en specifik färg och design efter önskemål. Med andra ord anpassar vi oss helt efter era behov! Hur kan vi hjälpa er med ytterdörr i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer! 

Samtliga av våra dörrar tillverkas i vår fabrik i Heby, utanför Sala, i Uppsala län. I och med detta kan vi självklart leverera ytterdörrar i Uppsala, likaså – om så önskas.

Med ytterdörrar för alla smaker

Vi har ytterdörrar i Stockholm för alla behov och smaker! Vi tillhandahåller nämligen dörrar i alla tänkbara modeller och storlekar på lager. Med det sagt erbjuder vi ett minst sagt brett sortiment när det kommer till ytterdörr i Stockholm! Då vi även kan tillverka ytterdörrar på beställning kan ni dessutom välja och vraka helt efter tycke och smak. På så sätt kan ni få alldeles egen och unik ytterdörr i Stockholm, med färg och design som ni har valt helt själva!

Kontakta oss om ni önskar köpa en ny dörr, vare sig det gäller ytterdörrar, förrådsdörrar eller garageportar i Stockholm.

Modern tillverkning av ytterdörrar

Som ett av landets ledande snickeriverksamhet kan vi allt om dörrar! Med expertis och kännedom om det senaste inom ytterdörr i Stockholm tillverkar vi dessutom våra dörrar med den modernaste tekniken. På så sätt kan vi också garantera ytterdörrar av hög kvalitet, till ett bra pris. Vi vill nämligen inte bara leva upp till era förväntningar, utan även överträffa dem! Därför lova vi att göra allt vi kan för lyckas med detta.

Är ni istället i behov av andra typer av dörrar hjälper vi er självfallet med det också! Kanske renoverar ni om eller bara vill uppdatera er med ett dörrbyte? Att byta dörr är nämligen ett väldigt enkelt sätt att förnya bostaden eller fastigheten på. Framför allt när ni själva kan välja färg och design. Vad väljer ni?

Icke att förglömma säljer och tillverkar vi även andra typer av dörrar och kan således hjälpa er med även bastudörr, förrådsdörr och garageport i Stockholm. Välkomna!

Kontakta oss när ni ska köpa ytterdörr i Stockholm. Vi hjälper er från start till mål och kan bistå med vår expertis vid frågor som rör även installation och montering av ytterdörr i Stockholm.

Källvikendörren AB


Källviken 113
744 91 Heby

08-124 202 68

[javascript protected email address]

556341-2583


Ytterdörr

Förrådsdörr


logo-image

Om Oss

På jakt efter en ny ytterdörr i Stockholm? Vi säljer och tillverkar ytterdörrar för alla smaker. Vi kan dessutom specialtillverka ytterdörrar på beställning efter era önskemål! Välkomna.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Källvikendörren AB

Org nr: 556341-2583
Källviken 113
744 91 Heby
Tel: 08-124 202 68

Hitta hit