Ytterdörr Stockholm

RING OSS - 08-124 202 68

Förrådsdörr

Alla våra dörrar tillverkas i vår fabrik i Heby, norr om Sala, i Uppsala län. Såhär kan tillverkningen se ut! Med det sagt kan ni självklart köpa ytterdörr i Uppsala också.

Letar ni efter en ny förrådsdörr eller ytterdörr i Stockholm? Vi har dörrar för alla behov! Kontakta oss idag.

Ytterdörr Stockholm

Vi erbjuder även andra typer av dörrar till försäljning! Allt för att ta tillvara på vår expertis till fullo och på så sätt kunna hjälpa så många som möjligt med ett lyckat dörrköp. Allt annat vore ju dumt! Utöver ytterdörr i Stockholm tillhandahåller vi därför förrådsdörr, bastudörr och garageport för att nämna några. Vad gäller våra förrådsdörrar erbjuder vi dessutom flera olika varianter att välja mellan.

Hos är ni i trygga händer, oavsett om ni önskar köpa ytterdörr, förrådsdörr eller garageport i Stockholm. Välkomna!

Vårt sortiment av förrådsdörrar

Precis som med vår ytterdörr i Stockholm, erbjuder vi även förrådsdörr i två olika utföranden: förrådsdörr med glas och förrådsdörr utan glas. Men vi nöjer oss inte där utan kan erbjuda även andra skiljaktigheter. 

Vi tillhandahåller bland annat dessa modeller:

Förrådsdörr med obehandlad spårfräst

  • Varmförrådsdörr
  • Kallförrådsdörr

Utöver ytterdörrar i Stockholm tillhandahåller vi även förrådsdörrar! Här har vi t.ex. förrådsdörr med obehandlad spårfräst.

Förrådsdörr med ytbehandlad spårfräst

  • Varmförrådsdörr, vit
  • Kallförrådsdörr, vit

Förrådsdörr med furpanel

  • Varmförrådsdörr
  • Kallförrådsdörr

Om ni istället är på jakt efter en ny ytterdörr i Stockholm, finns vi här för att hjälpa er med det med. Faktum är att vi tillhandahåller dörrar för alla behov! Med det sagt säljer och tillverkar vi förstås även bastudörrar och garageportar i Stockholm.

Utöver ytterdörrar i Stockholm tillhandahåller vi även förrådsdörrar! Här har vi t.ex. förrådsdörr med furpanel.

Flera av våra varmförråds- och groventrédörrar har funnits i vårt sortiment sedan 1990 och utvecklats till en högkvalitativ dörr för såväl garaget eller groventrén som den uppvärmda friggeboden, och förstås varmförrådet. Detta gäller självklart vår ytterdörr i Stockholm, likaså. Faktum är att alla våra dörrar är av högsta kvalitet!

Våra olika storlekar på förrådsdörr

Vad gäller vår förrådsdörr kommer även den, precis som vår ytterdörr i Stockholm, i olika storlekar på både bredden och höjden. 

Våra förrådsdörrar finns i storlekarna:

  • Bredd: 80 cm, 90 cm och 100 cm.
  • Höjd: 190 cm, 200 cm samt 210 cm.

Utöver förrådsdörr och ytterdörr i Stockholm, kan vi dessutom erbjuda garageportar, bastudörrar, fönster och andra tillbehör för att nämna några. I och med att vår fabrik ligger i Heby, utanför Sala i Uppsala län, kan vi förstås även leverera förrådsdörr och ytterdörr i Uppsala likaså. Hur kan vi hjälpa just er? Kontakta oss så berättar vi mer!

Källvikendörren AB


Källviken 113
744 91 Heby

08-124 202 68

[javascript protected email address]

556341-2583


Ytterdörr

Förrådsdörr


logo-image

Om Oss

På jakt efter en ny ytterdörr i Stockholm? Vi säljer och tillverkar ytterdörrar för alla smaker. Vi kan dessutom specialtillverka ytterdörrar på beställning efter era önskemål! Välkomna.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Källvikendörren AB

Org nr: 556341-2583
Källviken 113
744 91 Heby
Tel: 08-124 202 68

Hitta hit